Gastenboek

Deel hier uw ervaringen met Kraamzorg groep Zwolle

100 comments on “Gastenboek

 1. familie ter Stege

  Wij hebben afgelopen januari de kraamzorg mogen ontvangen van jullie en zijn hier zeer tevreden over. Wij hebben mede hierdoor een fijne kraamweek gehad met professionele hulp en goede tips! Sjarai nogmaals bedankt! Groetjes Henri, Daphny, Davey & Amey

 2. Christiaan,Dinande en Joshua

  Wij hebben van jullie in de persoon van Sjarai Werkman kraamzorg gehad. Zeer professioneel en ook zeer vriendelijk. Tevens heeft Sjarai ons behoed voor verdere complicaties van onze zoon door zeer snel en professioneel handelen. Daar zijn we haar nog elke dag dankbaar voor. Aanrader voor iedereen!!! Groetjes Christiaan,Dinande en Joshua.

 3. Alice, Diederik, Thomas en Suze

  Dankzij Ina hebben wij een hele fijne kraamweek gehad en loopt de borstvoeding als een trein. Eigenlijk hebben wij er geen woorden voor, zo betrokken en doortastend is Ina.
  Dus, hartelijk dank!

 4. Susanne Löhr

  In april is onze zoon geboren en wij hebben kraamzorg van Leonie Jonker gehad. Mede dankzij haar hebben we ontzettend veel kunnen genieten van die eerste week. Veel deskundigheid! Maar waar we vooral heel blij mee waren, was dat Leonie ons goed aanvoelde en ons zo ook begeleidde. Het was een goede start waardoor we vol zelfvertrouwen verder konden gaan en waarvan we nog steeds veel profijt hebben.
  Susanne, Emiel en Roef

 5. karin benning

  Wij hebben 2 x Willemien als kraamhulp mogen hebben, bij onze beide zoontjes, wel niet via dit bureau. Maar wij waren zo blij met haar geweldige kraamtijd gehad…

 6. Marlies van der Kolk

  In januari ben ik bevallen van mijn prachtige meisje Jolien. Ik had Jessica als kraamhulp: zij is in 1 woord fantastisch!! Ik heb haar aangeraden bij mijn vriendinnen!

 7. Jorinde van veelen

  Op 9 augustus 2013 is onze zoon Abel geboren.het was ons eerste kindje, dus alles was nieuw. We zijn ontzettend fijn geholpen door Leonie Jonker. Ze heeft ons echt verwend. ook gaf ze heel veel goede tips, stelde ze ons gerust, en pakte goed door toen bijv. de borstvoeding niet helemaal goed ging. aan het einde van de dag schreef ze alles op waar we op moesten letten, zodat wij met een gerust hart de avond en nacht in konden. Naast alle dingen die zij ons leerde, hebben we ook veel gelachen. kortom, we hebben dankzij Leonie een hele fijne, leerzame kraamweek gehad!!

  Groetjes Arjen, Jorinde en Abel van Veelen

 8. Frederieke Hofman

  Op 14 juli ben ik bevallen van onze 2e zoon Dex. Net als bij onze eerste zoon hadden wij Leonie Jonker als kraamhulp. Wij waren pas laat op de avond thuis maar toch kwam ze nog even langs om ons de nacht in te helpen. De daarop volgende dagen zijn we lekker verwend door Leonie. Ze gaf ook veel goede tips en schreef elke dag in het kraamschrift waas we aan moesten denken. Ook onze oudste zoon Vinn was erg gek op haar en vond het jammer dat ze weer weg ging. Leonie bedankt voor alles!
  Liefs Willem, Frederieke, Vinn en Dex

 9. Paul en Annemarie

  We hebben net een week kraamhulp van Ina achter de rug. Ze heeft ons op een enorm warme en gezellige manier op weg geholpen en voorzien van vele bruikbare tips en adviezen. Ook heeft ze ons erg verwend met lekkere ontbijtjes en fruithapjes. Ina enorm bedankt voor de goede zorgen! Mocht er eens een broertje of zusje voor Roos komen dan weten we je te vinden.

  Liefs Paul en Annemarie

 10. Hans en Rianne

  In november zijn wij trotse ouders geworden van ons eerste kindje, een meisje. We hebben een heerlijke kraamweek gehad, mede door Ina! Ze heeft ons super op weg geholpen en we werden allemaal in de watten gelegd. Ook leefde ze erg mee voor de bevalling en belde zo nu en dan op om te vragen hoe het ging.. echt heel lief! Mocht ons dochtertje in de toekomst een broertje of zusje krijgen, dan weten we je te vinden. Nogmaals; héél erg bedankt!!

  Liefs Hans, Rianne en Jenna-Lynn

 11. Karin Velthuizen

  Sjarai was onze kraamhulp.
  We hebben haar aanwezigheid als heel prettig ervaren.
  Ze is een spontane,ervaren meid. We hebben veel van haar geleerd.

 12. Marian Scheermeijer

  Op 14-12-13 is ons eerste kindje geboren. Wij hebben een super kraamweek gehad. Jessica Bremer heeft ons op weg geholpen. Ze was lief voor onze zoon, honden, bezoek en ook zeker voor ons. Mams werd heerlijk verwend en overal super bij geholpen.

  We hebben op alle mogelijke manieren geprobeerd de borstvoeding op gang te krijgen. Dat ging op een ontspannen en relaxte manier. We hebben er veel bij gelachen en een enkele keer heeft mama ff gehuild.

  Ze heeft ook adequaat gehandeld toen David zijn suikerwaarden te laag leken. Ze heeft het fijn voor ons opgenomen toen de verloskundige alles wat nonchalant oppakte.

  Bij een tweede gaan we haar zeker terug vragen ook omdat ze heel flexibel is met de werktijden. In de ochtend wat uren en aan het begin van de avond kwamze nog 2 uurtjes. Het was top.

  Groetjes Marian, Paul en David

 13. Arnold en Nynke

  Op 10 januari zijn we de trotse ouders geworden van een prachtige zoon! De eerste week met z’n drieën zijn we zeer vakkundig bijgestaan door Leonie van de Kraamzorggroep Zwolle. Mede door haar hulp en advies zien we de toekomst vol vertrouwen tegemoet. Bedankt!

 14. Familie Snijders

  13-2-2014 is onze prachtige zoon geboren. Tijdens onze kraamtijd kregen wij de geweldige zorg van Marina van Tol. Wat een fijn mens. Haar humor en nuchtere kijk. Haar positieve benadering en ook de bevestiging die ze je gaf, zorgde er voor dat je zelfvertrouwen groeide. Ze is super lief, gastvrij en open in omgang met ons, onze lieve zoon en met de visite. Ze heeft ons vreselijk goed verzorgt ( verwend) en pakte alles aan met een dosis positieve energie en wat hebben we wat afgelachen. Ze heeft ons veel geleerd op een ontspannen manier. We missen haar enorm en hopen dat wanneer we ooit een eventuele tweede mogen verwachten zij weer onze kraamverzorgster wil zijn. Lieve Marina ontzettend bedankt!

 15. Sabine van Olst

  11-3-2014 is onze 2e zoon Rens geboren! Wij hadden net als bij Lars, Marina van Tol als kraamverzorgende! Helaas was vandaag alweer de laatste dag! We hebben een hele fijne kraamweek gehad ! Net als bij Lars! Ze heeft ons weer goed opweg geholpen met alles en met Lars ging ook alles prima! Ik heb er echt van kunnen genieten! Alle vragen zijn fijn beantwoord en alles werd met rust en positieve zin gedaan! We gaan je missen!

  Groetjes Benzo, Sabine, Lars en Rens van Olst uit Heerde !

 16. Marc, Martiene en Silvan

  Op 3 maart 2014 bevallen van onze prachtige Silvan!
  In de kraamweek zijn wij op een zeer deskundige en betrokken manier geholpen door Leonie Jonker. Aangezien dit ons eerste kind is en er veel nieuwe dingen op je af komen heeft zij met haar warme en gezellige persoonlijkheid ons stap voor stap deze nieuwe wereld leren verkennen. Waarvoor nog steeds onze hartelijke dank!
  Kraamzorggroep Zwolle is een aanrader!!

 17. Anna, Loek, Pam & Jeroen Borggreve

  Beste Ina, dank voor je expertise nuchterheid en liefdevolle aandacht voor ons alle vier! Mede dankzij jou was onze kraamtijd van dochter Pam goed geslaagd. Mochten Loek en Pam nog een broertje of zusje krijgen zullen we zeker contact met jou of de kraamzorggroep Zwolle opnemen.

  Hartelijke groet Anna, Jeroen, Loek & Pam

 18. Arno, Anne-Marie, Rozemarijn en Suze

  Lieve Ina, heel erg bedankt voor je betrokkenheid en lieve zorg voor ons allemaal in de kraamdagen. Echt super hoe je je werk doet, heel professioneel, en liefdevol. Rozemarijn heeft het nog steeds over je: even Ina bellen, zegt ze dan 🙂
  Heel fijn ook hoe je me hielp met de borstvoeding, het loopt nu nog steeds super goed! Kan alle baby’s van Zwolle er nog wel mee voeden geloof ik 🙂
  Heel veel plezier met je andere kramen en zo mooi om te zien, met hoeveel passie en liefde je je werk doet!

  Hartelijke groet, Arno, Anne-Marie, Rozemarijn en Suze

 19. Arjan, Kirsten, Romijn & Nine

  Op 18 april 2014 is onze dochter Nine geboren. Dankzij Ina hebben wij een heerlijke, relaxte & gezellige kraamweek gehad! Het was jammer dat het zo snel voorbij was! Ina, hartelijk dank voor je betrokkenheid & goede verzorging van het hele gezin!

  Veel lieve groeten van Arjan, Kirsten, Romijn & Nine

 20. Alon en Korinne

  Wij hebben afgelopen week kraamzorg ontvangen van Marina van Tol. Mede dankzij haar hebben we een heerlijk rustige en gezellige kraamweek gehad. We vonden je erg betrokken, rustig, gezellig en professioneel.

  Marina Super bedankt!!
  Alon en Korinne

 21. Paulus en Kitty

  Vanaf 1 juli is Marina van Tol bij ons geweest. Een geweldige kraamverzorgster die wij via deze weg ook nog even willen bedanken ! Mede dankzij haar hebben we een hele goede start met onze Kyan gehad en daarnaast ook een boek gezelligheid. De tips die Marina ons gaf waren erg waardevol en wij hebben veel van haar geleerd. Bedankt!

 22. Michel en Dieneke

  Wij hebben een geweldige kraamtijd gehad, mede dankzij Sjarai. Erg zorgzaam voor onze kleine meid en voor ons. Sjarai is erg kundig en was ontzettend lief voor ons meisje.
  Ze heeft ons veel goede adviezen gegeven. Zeker voor herhaling vatbaar!
  Liefs, Michel, Dieneke en Amara.

 23. Sigrid, Aïrto en Fenna

  In mei zijn wij de trotse ouders geworden van Fenna. We hebben een heerlijke kraamweek gehad dankzij Marina. Ze is een ontzettend zorgzame, lieve en bekwame kraamverzorgster! Niet alleen hebben we veel van haar geleerd, we hebben ook veel gekletst en gelachen. Bedankt voor de fijne start en goede zorgen! Liefs Sigrid, Aïrto & Fenna

 24. Lieve

  Toen 3 jaar geleden onze eerste zoon geboren werd, kregen we een heel fijne kraamverzorgster in huis: Maartje. Vandaag is de eerste dag zonder Maartje na de geboorte van zoon 2, en we hebben haar gemist.
  Bedankt voor de goeie zorgen, Maartje!

 25. Annerie Bredewold

  9 oktober is onze dochter Ella geboren!
  Marina van Tol was onze kraamhulp. Gister was ze helaas alweer voor het laatst…
  We hebben een geweldige kraam tijd gehad dankzij Marina!! Alles liep heel relaxed en we konden alles vragen, wat erg fijn is bij een eerste kindje.
  Marina, bedankt voor de geweldige zorgen. Je hebt ons in de watten gelegd en erg fijn gezorgd voor onze kleine (eigenwijze) Ella!
  Groetjes Annerie, Willard en Ella

 26. Jolanda van den Berg

  Eind september ben ik bevallen van ons eerste kindje, zoon Daan. In mijn kraamweek kregen we hulp van Leonie Jonker. Zij heeft ons een mooie kraamtijd bezorgd. Leonie heeft ons de fijne kneepjes van het verzorgen van een kleine bijgebracht en met al mijn vragen kon ik bij haar terecht. Daarnaast zorgde ze gewoon voor gezelligheid. We kunnen met een heel goed gevoel terug kijken naar deze tijd. En mocht er ooit een tweede komen, dan zullen we weer naar Leonie vragen! Leonie, nogmaals bedankt voor je goede en fijne zorgen! Gr. Jolanda en Niek.

 27. Denise en Michel

  Raad kraamzorggroep Zwolle iedereen aan. Ze zijn erg betrokken en kijken naar ieder gezin wat zij nodig hebben. Alles bieden ze op maat aan. Zelf heb ik Sjarai Werkman als kraamverzorgster gehad. Het voelde vertrouwd, waardoor ik mijn rust kon pakken en goed kon herstellen. Ze gaf vertrouwen in het ouder zijn. Ze had oog voor alle gezinsleden.

 28. Fam. Kampen

  Alweer vier maanden geleden is onze vierde geboren en weer maakten we een fijne kraamweek mee. Leoni Jonker komt al voor de derde keer bij ons over de vloer en elke keer voelde het vertrouwd. Ze hield ons gezin draaiende tijdens de kraamdagen. Ook de kinderen waren gek op Leoni waardoor ik ook echt mijn rust kon pakken. Ze willen nog steeds graag een keer op bezoek bij Leoni. Dat zegt wel genoeg☺️. Zoek je een lieve, zorgzame en betrouwbare kraamhulp….twijfel niet en vraag naar Leoni

 29. Antonie en Petra

  30/4 is onze zoon Lars geboren. We kregen we in de kraamweek hulp van Leonie Jonker. Veel nieuwe dingen waar we op een fijne en nuchtere manier bij werden geholpen door Leonie. Ook hele professionele en betrokken hulp tav de overproductie waar ik last van had. Zelfs in eigen tijd was ze extra dingen aan het uitzoeken.
  Mijn man die de hele kraamweek ook thuis was, vond de manier van omgang naar hem toe ook erg prettig.
  Mede door haar hulp hebben we een hele fijne start gehad met onze lieve zoon!

 30. Wendy en Maaike

  Op 25 juni is onze dochter Saar geboren. Nadat we uit het ziekenhuis kwamen stond binnen no-time Marina op de stoep. We hadden haar al ontmoet toen ze langs kwam voor een kennismakingsgesprek. Daarbij hadden wij al gelijk een positief gevoel; vriendelijk, nuchter en met veel kennis. Marina heeft dat ook geheel waargemaakt tijdens de 6 dagen dat zij bij ons was. Heel fijn hoe ongedwongen ze ondersteunend is geweest en ons tevens ook in de watten heeft gelegd. Was wel even wennen de eerste dag zonder haar toen we zelf ons ontbijtje moesten regelen… 😉 We hebben alle ruimte ervaren om zelf alles te ontdekken rondom de zorg voor Saar zonder dat we aan ons lot werden overgelaten. Marina wist in te springen daar waar nodig, was adviserend en heeft ons al doende veel informatie gegeven over de mogelijkheden rondom de zorg voor de kleine. Naast de zorg voor Saar is Marina erg actief geweest in het op orde houden van het huis. Wat een harde werker! Zo alles bij elkaar heeft zij er voor een groot deel toe bijgedragen dat onze eerste week thuis in ontspannen/prettige sfeer is verlopen. Het was dan ook wel even slikken toen de laatste dag was aangebroken en we afscheid van elkaar moesten nemen. Natuurlijk houden we haar nog een beetje op de hoogte over hoe het gaat en sturen we af en toe nog even een fotootje van onze mooie dochter. Marina bedankt!

 31. Familie Schelling

  Wij hebben afgelopen week voor de tweede keer mogen genieten van Willemien Westrik. Willemien is een harde werker en zeer deskundig! Daarnaast is ze ook nog eens ontzettend lief en gezellig. De week vloog weer voorbij….helaas…
  Ik kan complimenten blijven strooien, maar u moet het zelf ervaren. 😀

 32. Frank & Mariette

  Half augustus bevallen van onze zoon, in het ziekenhuis waarna ik snel weer naar huis mocht. Met Leonie hadden we eerder al kennis gemaakt in de zwangerschap en dus kenden we haar al een beetje. Dat is fijn!
  Ontzettend fijne week gehad met ons nieuwe gezin en Leonie Jonker als kraamverzorgende! Fijne vrouw, flexibel, harde werker, gezellig, kundig.. en is ook nog even voor me op pad geweest naar de borstvoedingswinkel.
  Kortom; ik heb echt een week op een roze wolk gezeten, intens genoten, mijn man ook! Een eventuele volgende keer mag ze weer komen!

 33. Wilbert en Carlijn Hamstra

  Op 21 februari is onze dochter geboren. Tijdens de zwangerschap al kennis gemaakt met Leonie. De kennismaking vooraf was erg prettig. We hebben een geweldige kraam week gehad. Wauw wat een fijne vrouw is Leonie. Voelt precies aan waar hulp nodig is en geeft deskundig advies. Dit is ook jullie visie: moeder en kind staan centraal.
  Jullie organisatie is een echte aanrader!

 34. Matthias & Kirsten Nieuwland

  Een geweldige kraamweek gehad, een grote roze wolk! Natuurlijk vanwege onze prachtige zoon, maar ook zeker door onze kraamverzorgster Willemien. Wij werden heerlijk verzorgd en zij leerde ons geduldig de ‘kneepjes van het vak’. Met speciaal veel dank voor de aandacht en energie welke zij in de borstvoeding stak, waardoor dit nu vloeiend loopt! Dankbaar!

 35. Marjan & Bert

  Wij hebben een heerlijke kraamweek gehad mede dankzij Willemien. Wat een geweldige kraamverzorgster! Zij gaf hele goede begeleiding in de zorg voor onze dochter Eva maar ook aan ons als ouders van Eva. Bert en ik hebben genoten van haar aanwezigheid, wat een kundige vrouw met gevoel voor sfeer en een enorm empatisch vermogen.
  Bedankt Willemien, Bert en ik kijken terug op een voor ons bijzondere en dierbare kraamweek waarin voor ons van alles aanbod kwam en jij op een hele prettige liefdevolle, op zijn tijd serieus maar ook humoristische manier ons geholpen hebt. Fijn dat jij bij ons aanwezig was!

 36. Hinke Westerman

  Wij hebben in maart 2016 kraamzorg gekregen van Diny. Dit was voor ons een erg fijne week! Diny is een zeer ervaren, kundige kraamverzorgster met veel passie en liefde voor haar vak. Diny gaat mee met haar tijd en staat ze voor alles open. Wanneer ik vragen had checkte ze haar antwoord regelmatig bij verloskundige/ lactatiedeskundige. Dit getuigt van professionaliteit. Diny is een prettig persoon in de omgang, ze heeft humor en heeft mij als moeder veel zelfvertrouwen gegeven. Dat ik op mijn gevoel mag vertrouwen en dat we het kunnen. Wanneer ze ons dingen aanleerde gaf ze ons duidelijke instructies en was ze vol geduld om onszelf te laten oefenen. Tijdens de kraamweek heeft ze regelmatig om feedback gevraagd om zo haar zorg op ons te blijven afstemmen. We kijken terug op een heel fijne kraamweek!! Ik zou haar bij iedereen aanraden!!

 37. Marieke van Dijke

  Bij de geboorte van onze zoon Lucas, hebben we fantastische kraamzorg gehad van Leonie! Naast dat ze ons enorm heeft geholpen met allerlei praktische dingen, heeft ze veel advies gegeven en was het ook “gewoon gezellig”. Leonie…heel erg bedankt!!

 38. Marije Mellema

  We hebben een heerlijke kraamweek gehad. Met haar ervaring gaf Diny ons veel vertrouwen in de verzorging van ons zoontje. We konden goed bij haar terecht met vragen. Diny is ervaren, kortdaat en prettig in de omgang!

 39. Marijke

  Tijdens onze kraamweek hebben wij de zorg mogen ontvangen van Leonie Jonker, en wat een geweldige week was het! Ze pakte vanaf de 1e minuut gelijk door en het voelde alsof ze al jaren bij ons thuis kwam, zo natuurlijk. Ook is ze erg deskundig, vooral op het gebied van advies over de borstvoeding. En verder was het gewoon erg gezellig 😉 Bedankt Leonie, we waren erg blij met je!

 40. Fam Hoogezand

  Wij hebben zorg mogen ontvangen van Willemien. En ondanks dat we het niet makkelijk hebben gehad heeft zij ervoor gezorgd dat we toch konden genieten. Ze is zo kundig, vooral op het gebied van borstvoeding. Onze meiden van 5 en 7 jaar raakten ook erg aan haar gehecht, ze werd echt even deel van ons gezin. Maar dat maakt het des te moeilijker om afscheid te nemen. Dat ging dan ook met tranen gepaard….Nogmaals super bedankt lieve Willemien!

 41. Marleen de Hamer

  Tijdens onze kraamweek heeft Leonie Jonker ons geholpen. Wij hebben heel veel aan haar gehad. Haar advies, rust, steun en gezelligheid hebben was heel fijn. Daarnaast was ze heel lief voor onze dochter. Ze nam af en toe de druk weg die ik voelde wat betreft de borstvoeding. Ook kon ik mijn verhaal bij haar kwijt. Tijdens de ziekenhuis opname was Leonie een steun voor ons. Ik kan zeggen dat wij haar nog steeds missen.

  Nogmaals super bedankt Leonie!
  Groetjes Marleen de Hamer.

 42. Familie Hemmers

  In september is onze jongste dochter geboren en heeft Leonie Jonker ons wederom goed geholpen. Twee jaar geleden was Leonie namelijk ook al onze kraamhulp en we keken met volle tevredenheid daarop terug. We waren dan ook erg blij dat Leonie ons wederom kon ondersteunen na de geboorte van onze tweede dochter. Het hele gezin werd goed in de watten gelegd en onze oudste dochter werd nauw betrokken bij de eerste 8 kraamdagen. Daarnaast is Leonie kundig en heeft ze ons goed voorzien van adviezen en tips. Leonie wederom bedankt voor de fijne kraamtijd!

  Groetjes van Janine

 43. David & Liesbeth

  Dankzij Leonie Jonker hebben wij een heel prettige kraamtijd gehad. Na een prettig kennismakingsgesprek, bleek zij ook tijdens de kraamweek goed aan te sluiten bij ons gezin. Naast haar hulp, advies en verzorging, hebben wij (en vooral ik als kraamvrouw) genoten van haar gezelligheid. Ook legde ze op een leuke manier contact met ons bijna 2-jarig zoontje. Het huis voelde echt een beetje leeg na haar vertrek.

  Leonie, nogmaals bedankt voor alles! We denken met ontzettend veel plezier terug aan de kraamweek.

 44. Roel en Janneke

  Dankzij Sjarai Werkman hebben wij een hele plezierige en ontspannen kraamweek gehad. Ze hield rekening met een minder goede ervaring met borstvoeding. Ze heeft veel kennis over borstvoeding overgedragen en vooral de voedingen goed begeleid. En het is gelukt! Ze is lief en betrokken, ook voor ons tweejarige zoontje. Ze werkt hard en niets is haar te gek. We gaan haar missen, maar we hebben nu voldoende zelfvertrouwen gekregen om de zorg zelf weer op te pakken.

 45. Boran

  Tijdens onze kraamweek heeft Lia voor rust, sfeer, geordendheid en niet te vergeten goede zorg gezorgd!
  Dankzij haar kijken we terug naar een fijne tijd die ook hecktisch was.
  Wij kunnen zeggen dat door haar inzet en flexibiliteit de borstvoeding is gelukt! Zeker een aanrader!! Mocht ik weer zwanger zijn, dan hoef ik niet na te denken en is Lia weer welkom.

 46. Rob & Charlotte

  2 Februari 2017 is onze zoon Finn geboren. We hebben een hele prettige kraamtijd gehad, mede door de ondersteuning van Maartje. Heel fijn om bijvoorbeeld na een gebroken nacht met haar te overleggen wat we konden verbeteren. Maartje is kundig en adviseert als je daarom vraagt. Naast de zorg voor onze kersverse zoon, ook aandacht voor de rest van het gezin. We werden na afloop achtergelaten in een heerlijk schoon huis, waardoor we lekker fris en opgeruimd met ons 4-en zelfstandig verder onze start konden maken.

 47. Luciel Tacken

  In januari zijn wij bevallen van onze tweede dochter waarna Willemien bij ons is gekomen. We hebben een heerlijke kraamweek gehad! Willemien was erg kundig op het gebied van borstvoeding en pakte goed door toen deze wat terugliep en onze dochter te veel gewicht verloor. Het gevolg is een goedlopende borstvoeding en een dochter die blaakt van gezondheid!
  Willemien kan zich goed aan de gezinssituatie aanpassen, heeft oog voor de andere kinderen in het gezin en doet alles in overleg. Ik ben enorm verwend. Willemien dankjewell!!

 48. Marian en Marnix

  Vandaag hebben we de laatste dag kraamzorg gehad van Lia. We zullen haar erg missen, want ze heeft ons erg in de watten gelegd de afgelopen week! Ze is een leuke positieve vrouw die een fijne sfeer met zich meebrengt. Onze jongens vonden het ook erg leuk dat ze er was. Lia biedt professionele zorg en brengt haar kundigheid op een prettige manier over. Ze heeft veel (actuele) kennis van de zorg voor moeder en kind. We kijken terug op een hele fijne kraamweek. Lia nogmaals bedankt!

 49. Fam. Onderdelinden

  Via vrienden hebben we kennis gemaakt met Lia voor de kraamzorg van ons tweede kindje. Een prachtige week waar we ons ondergedompeld voelden in een warm bad. Wat een liefde en aandacht hebben we gevoeld, steun tijdens de thuisbevalling en de juiste zorg in de week die erop volgde. Aandacht voor de kraamvrouw en baby is prioriteit, maar daarnaast was er ook veel tijd voor de kersverse vader en onze dochter van 2 jaar. Inmiddels is dat 2,5 jaar geleden en hebben we vanmiddag gedag gezegd na weer een fantastische kraamweek onder de vleugels van Lia. Onze oudste dochters kregen veel ruimte om te helpen in de zorg, ze zijn helemaal dol op Lia. Net als wij. Een blijvende herinnering waar zij tijdens een van de meest intieme en belangrijkste momenten aanwezig was.
  De kraamweek van ons eerste kindje hadden wij kraamverzorgster uit een grote organisatie, wij hebben het verschil gemerkt toen we de tweede kregen. Kraamzorggroep Zwolle werkt vanuit een persoonlijke benadering en vanuit hun hart. Wij raden hun zorg zeker aan!

 50. Daphne

  Eind april zijn wij voor het eerst ouders geworden en mochten wij kraamzorg ontvangen van Leonie. Het kennismakingsgesprek verliep erg prettig en de kraamweek was een feestje! Leonie heeft tijdens onze kraamweek enorm veel tijd en aandacht besteedt aan (het op gang krijgen) van de borstvoeding en heeft ons als nieuwbakken ouders veel handige tips en trucs gegeven. We kijken met een warm gevoel terug op de liefdevolle verzorging die wij eigenlijk alle drie hebben mogen ontvangen. We hebben dankzij Leonie enorm kunnen genieten van de kraamweek en hebben als kersvers gezin een fantastische start kunnen maken! Nogmaals ontzettend bedankt voor alles Leonie!

 51. Dorien

  Wij kijken terug op een hele fijne kraamtijd met Lia! Met heel veel geduld en respect heeft ze ons wegwijs gemaakt in het ouderschap. Met oog voor moeder en kind, maar ook voor vader. We voelden ons helemaal op ons gemak bij Lia en hebben veel geleerd van haar door alle ervaring en kennis die ze in huis heeft! En dan was het ook nog eens erg gezellig en was het huis spik en span! Heel erg bedankt Lia!!!

 52. Fam. Ter Haar

  Wat bijzonder dat Lia voor de derde keer in ons gezin kwam. Wat hebben we een goede tijd gehad. Lia is kundig, luistert goed, is flexibel, en houdt rekenig met de wensen van het gezin.
  Je merkt aan alles dat Lia haar werk met veel warmte en liefde uitvoert. Onze meisjes vonden het zo fijn dat ze nog regelmatig voorbij komt in rollenspelen 😉

 53. Jiska Staalman

  Bij de geboorte van onze 3e zoon was Leonie Jonker aanwezig en daarna was zij ook onze kraamverzorgster. We hebben een heel fijne tijd met haar gehad. Bedankt voor je hulp en goede zorgen!

 54. Lidia

  Een ingewikkelde tijd na een zware bevalling is door Lia super goed begeleid. Heerlijk om met alle vragen bij haar terecht te kunnen. Zeer gedreven en bekwaam in haar vak. Loopt over van energie. Haar persoonlijke betrokkenheid in deze periode van ons leven hebben wij erg gewaardeerd.

 55. Ria

  Met veel plezier kijken wij terug op de kraamweek, waarin Leonie bij ons kraamverzorgster was. Leonie kon gelukkig al bij de bevalling zijn en heeft ons daarna een week lang bijzonder prettig geholpen. De andere kinderen waren dol op haar! Veel dank voor de goede zorgen!

 56. Hannah

  Wij kijken terug op een kraamweek waar je alleen maar van durft te dromen. Willemien was onze kraamverzorgster. Ze is een bijzonder mens die heel kundig is & ook nog eens flexibel. Iedereen was dol op haar. Dank je wel, Willemien voor alle goede zorgen!

 57. familie Petter

  Sjarai was onze kraamverzorgster begin november en wij hebben haar leren kennen als zeer professioneel maar tegelijkertijd ook heel warm en betrokken. Ze heeft een bodemloze kennis en deelde deze kennis graag met ons.
  Ze is rustig, kundig, lief en voelt goed aan wat er nodig is. Daarnaast is ze fijn gezelschap met een goede dosis humor!
  Dankjewel Sjarai! Mocht het ooit weer zover zijn, dan weten wij je te vinden 🙂

 58. Jos & Judith

  Bij de geboorte van ons tweede kindje was Leonie onze kraamverzorgster. Zij zorgde er met haar ontspannen houding en jarenlange ervaring voor dat onze kraamtijd goed verliep! Zowel ons eerste kindje als onze kat waren duiidelijk dol op Leonie. Wij kunnen Leonie van harte aanbevelen, ze is super!

 59. Rebecca, Berend & Redmar

  Via de website kraamzorggroepzwolle.nl hadden wij voor deze organisatie gekozen. De website; helder, overzichtelijk en de zzp’er vorm sprak ons direct aan.
  En wat een fantastische keuze.

  Wij hebben de eer gehad om kennis te maken met Lia.
  Lia is kundig, respectvol, een doorpakker en heeft oog voor detail. Daarnaast is ze betrokken, flexibel en klantgericht. Lia denkt mee, is zelfs bereikbaar buiten kantoor- uren, iets wat wij als zeer prettig hebben ervaren.

  Maar bovenal is Lia een warm persoon, met een luisterend oor en een heel scherp observatievermogen waardoor haar zorg exact aansloot op de behoefte van ons kind en op dat van ons. Ze heeft niet alleen oog voor moeder en kind maar ook voor de vader.

  Ze heeft ons een waardevolle start als gezin gegeven, en daar zijn we haar erg dankbaar voor.
  Lia, dank daarvoor en een hele dikke knuffel van Berend, Rebecca en Redmar

 60. Bouwina

  Wat hebben wij een superfijne kraamweek gehad! Onze kraamverzorgster Leonie Jonkers waren we erg blij mee. Een luisterend oor was er altijd. We hebben haar enorm gewaardeerd. Door haar enorme ervaring, nuchterheid en fijne ondersteuning (waaronder bij het geven van borstvoeding) bij ons zoontje Levi hebben wij echt van de kraamdagen kunnen genieten. Ook papa werd niet vergeten en werd soms even lekker stilgezet om even niks te hoeven doen. 😉 Naast alle praktische hulp vonden we het ook heel gezellig met haar in huis. Zeker een aanrader!

 61. Mirjam en Michiel Roggeveld

  Wederom een heerlijke, gezellige en waardevolle kraamweek mogen ontvangen van Lia van der Wal.
  Dankjewel Lia voor je betrokkenheid, liefdevolle verzorging van ons alle vier, het betrekken van onze zoon Tobias bij de zorg voor Sarah en je gezonde dosis humor! We hebben genoten en je hebt deze week weer tot een feest gemaakt!
  Liefs van de Roggeveldjes!

 62. Sanne

  Onlangs is ons tweede kindje geboren en heeft Lia ons voor de tweede keer een heel fijne kraamweek bezorgd. Lia is een gezellige en liefdevolle vrouw met passie voor haar vak.

  Lia werkt hard en heeft oog voor detail. Aan het eind van de week liet ze ons achter in een heerlijk schoon en net huis. Lia heeft veel kennis en ervaring en sloot goed aan op de behoeften en wensen in ons gezin. Springt bij waar nodig en wil alles doen, maar neemt geen dingen over die we zelf wilden doen. Er was tijd en aandacht voor ons alle vier. Lia haar betrokkenheid en oprechte interesse (ook buiten werktijden) hebben we kunnen waarderen.

  Kortom, bedankt weer voor de fijne week!

 63. Annemarie

  Wij hebben in januari kraamhulp ontvangen van Leonie Jonker.
  Aangezien onze dochter (2e kindje) te vroeg geboren was en Leonie nog op vakantie was, was er een achterwacht geregeld. Dit was keurig geregeld en door Leonie van te voren duidelijk op de mail gezet. Halverwege de kraamweek kregen we Leonie dan ook als kraamhulp en dit was heerlijk! Leonie is warm, prettig om om je heen te hebben, was super in de omgang met onze oudste en heb haar echt gemist toen ze weer vertrok! Bedankt voor de goede zorgen! Sjoerd, Annemarie, Aaron en Zahra

 64. Sanne

  Wij hebben in april kraamzorg van Willemien Westrik mogen ontvangen. We hebben een fantastische tijd met haar gehad. Wat een geweldige zorg, ook oog voor onze zoon van twee die ze betrekt bij de verzorging van de baby. Willemien is lekker positief heeft oprechte interesse en ziet wat er nodig is. We hebben genoten van de week samen!
  Bedankt voor alle goede zorgen.

 65. Lotte

  Wat hebben wij dankzij Leonie Jonker een fantastische kraamweek gehad! We kwamen na de bevalling om 1:00 in de nacht terug uit het ziekenhuis en Leonie stond al voor ons klaar om ons te helpen opstarten voor de nacht. Ook de rest van de kraamweek heeft ze ons heel goed geholpen met zowel de zorg en ondersteuning aan ons als gezinnetje als met het huishouden. Leonie is zeer deskundig en geeft fijne adviezen, waardoor onder andere het geven van borstvoeding al snel een succes was. Verder is Leonie erg attent, lief en prettig in de omgang. Hierdoor hebben we een hele gezellige, fijne kraamweek gehad. We raden Leonie dan ook zeker aan!

  Nogmaals dank voor je goede zorgen!
  Thijs, Lotte en Wieb

 66. Tooske

  Dankzij Leonie Jonker van Kraamzorggroep Zwolle hebben wij een hele prettige en ontspannen kraamweek gehad. Leonie heeft ons erg goed geholpen, gesteund en verzorgd. We hebben veel gehad aan de fijne adviezen, maar vooral ook aan het vertrouwen dat ze ons gegeven heeft.

  Leonie: bedankt voor de goede zorgen! We kijken erg positief terug op de kraamweek. Mocht er in de toekomst een broertje of zusje voor onze zoon Pepijn komen dan nemen we zeker weer contact op.

  Hartelijke groet,
  Harm, Tooske en Pepijn

 67. Gerdien Visser

  In mei is in goede gezondheid ons vierde kindje geboren. Mede dankzij Lia is de kraamweek opnieuw een feestje geworden. Ook bij de geboorten van onze vorige kindjes is Lia bij ons thuis geweest. Wij waarderen haar enorm om wie zij is: met haar humor, deskundigheid, onuitputtelijke energie en warme en respectvolle betrokkenheid bij ons gezin. Lia we hebben genoten van een fijne tijd, heel erg bedankt! Familie Visser – Wapenveld

 68. maartje

  Begin Augustus mochten wij Leonie verwelkomen als kraamzorg. Wat een hartelijke vrouw. We hadden het getroffen dat zij zo ver uit de buurt van Zwolle wou komen om bij ons te komen kramen. Veel vragen werden beantwoord en zorgen uit handen genomen. Bedankt voor de zorg tijdens de kraamweek Leonie!!

 69. Ronald Kuiper

  De bevalling van onze dochter was helaas niet thuis maar heeft in het ziekenhuis plaats gevonden. Voor thuis was Diny ingepland. Communicatie verliep soepel en vrijwel nadat wij thuis waren gekomen was ze er al. Gelijk de eerst dag al erg veel gedaan voor ons kersverse gezin. Ze werkt ernorm hard en heeft duidelijk vele jaren ervaring en helpt niet alleen in het huishouden maar ook met de borstvoeding en heeft praktische tips voor de verzorging van een baby. Erg prettige ervaring en gaf ons rust. Bedankt voor alle goede zorgen!

 70. Anniek

  Op 11 september is onze tweede dochter geboren! Wij hebben een fantastische kraamweek gehad met Leonie.
  Toen wij Leonie belde dat de bevalling op gang kwam was ze binnen een half uur bij ons.
  Samen alles klaar kunnen leggen, en een super support gehad tijdens de bevalling.
  Daarna heerlijke genoten van alle hulp en tips!
  Elke dagnnam Leonie de tijd om een boekje te lezen voor onze oudste dochter. Na de kraamweek vroeg ze regelmatig wanneer Leonie weer een boekje kwam voorlezen.
  Lieve Leonie super bedankt voor de fantastische kraamweek!

  Veel liefs
  Peter, Anniek, Florien & Valerie

 71. Familie Bekkema

  Wij hebben afgelopen week kraamzorg van jullie ontvangen. Mede dankzij de goede zorg en liefde van Lia van der Wal kijken we nu terug op een hele goede week. Wij vonden dat Lia liefdevol is, humor heeft en erg ervaren is in haar vak. De sfeer was daardoor steeds goed in huis en we kunnen nu weer vol vertrouwen verder.

 72. Familie Mulder

  Tussen kerst en oud & nieuw is onze zoon geboren in het ziekenhuis. Wij waren nog maar net thuis en Diny stond al op de stoep. Direct een fijne positieve sfeer in huis. Duidelijk merkbaar dat zij veel ervaring heeft en ze heeft ons dan ook enorm veel geleerd. Ging met een sneltrein vaart door het huis heen voor allerlei huishoudelijke klusjes, ondertussen stond het ontbijt/de lunch klaar en hielp ze ook nog even met tips en tricks rondom het geven van borstvoeding. We hebben een super fijne kraamweek gehad. Bedankt Diny!

 73. Carien Jansen

  Op 18 januari is onze dochter Loïs thuis geboren. Het was prettig om vooraf al kennis te hebben gemaakt met Leonie. Toen ze tijdens de bevalling kwam ondersteunen was het fijn om te weten wie er tijdens zo’n intense ervaring aanwezig zou zijn. Leonie heeft ons met haar rustige en nuchtere houding het zelfvertrouwen gegeven dat we de zorg voor dit kleine meisje aan konden. Vooral met de borstvoeding gaf ze mij het vertrouwen dat het goed ging komen. Verder hebben we genoten van de gezelligheid. Wij kijken terug op een ontspannen en prettige kraamweek. Bedankt Leonie! Groetjes Laurens, Carien en Loïs

 74. Familie Brink

  Wat hebben wij een fijne kraamweek gehad met Willemien Westrik! Niet alleen is ze heel deskundig en geeft ze fijne tips en adviezen, we hebben ook erg genoten van de warme sfeer en gezelligheid die ze met zich meebrengt. Ze doet alles met veel liefde, het is wel duidelijk dat ze echt hart heeft voor haar vak. Willemien, nogmaals heel erg bedankt voor je goede zorgen!

 75. Bodei, Christian & Elias

  Afgelopen februari heeft Leonie onze kraamweek begeleid. Wat was dat fijn! Leonie is praktisch, nuchter en pakt door wanneer dat nodig is. Met haar ervaring heeft ze alles al eens gezien en daarmee kan ze heel goed uitleggen wat de voor- en nadelen zijn van verschillende opties, zodat je kan kiezen wat voor jou het beste past. Aan het eind van de week hadden we het vertrouwen dat we het goed met z’n drietjes zouden redden en dat hebben we nog steeds.
  Leonie, dank voor alle goede zorgen!

 76. Familie Koning

  In april is onze tweede zoon Casper geboren. Bij onze eerste zoon hebben we Diny al mogen ontmoeten en meemaken in de kraamweek. Deze ervaring was zo goed, dat we haar heel graag weer voor de kraamweek van onze tweede baby wilden. Gelukkig was dat het geval en kon Diny de kraamhulp verzorgen. Wij kunnen iedereen aanraden om te kiezen voor deze doorgewinterde, positieve en vooral lieve vrouw om tijdens één van de meest intensieve weken van je leven voor je klaar te staan. Al tijdens de bevalling was ze er, en ’s avonds laat, terug uit het ziekenhuis, stond ze weer op onze stoep. Diny voelt goed aan wat je nodig hebt, komt met de juiste hoeveelheid advies en legt alles duidelijk uit. Haar ervaring als kraamverzorgster is duidelijk terug te zien in hoe ze alles aanpakt, van huishouden tot hoe je kind aan de borst te leggen. Een doorzetter en bezige bij, maar zeker ook een luisterend oor. Ook de klik met onze eerste zoon, ging probleemloos en dat gaf voor ons weer veel rust. Woorden schieten tekort om volledig te kunnen aangeven hoe geweldig het was dat Diny er in de kraamdagen voor ons was. Ze heeft een plekje in ons hart veroverd. Een Diny in de kraamweek, dat gunnen we elke nieuwe ouders.
  Groetjes Remco, Bernadeth, Julian en Casper.

 77. Stefan en Amber

  Op 8 mei j.l. is onze zoon Goos geboren. Door Leonie hebben wij een hele fijne kraamweek gehad. Goos had zich geen betere start in de wereld kunnen wensen!

  Leonie was deze week onze rots in de branding. Op de voor ons uitdagende momenten was ze rustig, professioneel en vol vertrouwen en gaf ze ons net even dat zetje in de juiste richting. Op de mooie momenten genoot ze volop met ons mee. Wij konden in alle rust kennismaken met Goos en ook vooral wennen aan de grote verandering in ons leven.

  Hoe we haar zorg het beste kunnen omschrijven?
  Warm, professioneel, duidelijk en helder,
  maar vooral ontzettend liefdevol..

  Kortom;
  Wij vonden het superfijn om haar bij ons in huis te hebben! Het is voor ons, en voor Goos, een fijne herinnering voor het leven..

  Lieve groet,
  Stefan & Amber

 78. Familie Bosman

  Wij hebben een heerlijk kraamtijd gehad met Lia samen.
  Ze is heel lief, gezellig, behulpzaam en heeft altijd een luisterend oor voor je.
  Ze heeft echt hart voor haar vak en doet alles met liefde om je als gezin een zo’n fijn mogelijke start te geven.
  Het begeleiden en helpen met borstvoeding geven kan ze geweldig goed ze is hier heel erg kundig en ervaren mee. Lia nogmaals heel erg bedankt voor al je hulp en liefde.

 79. familie badart

  Na de geboorte van onze zoon hebben we een hele fijne kraamweek gehad met Lia. Ze heeft een hele persoonlijke aanpak, past zich aan aan de behoefte van het gezin en brengt een hoop kennis over. We hebben het gevoel echt samen de eerste week te hebben beleefd, wat ons tweeën voldoende rust en zekerheid heeft gegeven om vanuit daar verder te groeien in het ouderschap. Lia; nogmaals dank voor de mooie gesprekken, kennis, tijd en aandacht.

 80. Selma

  Willemien,
  Ontzettend bedankt voor de goede start van Jelte. We hebben een top week gehad en gaan dit zo doorzetten. Je hebt ons er alle vertrouwen in gegeven. We zijn heel blij met jou! Liefs Tim, Selma, Sam en Jelte.❤️

 81. Aysun en Moheb Sakhi

  Op 2 januari bevallen van een dochtertje. Na een heftige bevalling en twee dagen ziekenhuis verblijf, heel fijn verzorgd door Diny.

  Diny was niet alleen een erg fijne kraamverzorgster maar ook een ontzettend liefdevol persoon die je graag helpt bij het verwerken van een emotioneel proces die je doormaakt na een bevalling. Mede dankzij Diny ben ik mij dag na dag sterker en beter gaan voelen, daarom is mijn dank groot en zal ik Diny en mijn fijne kraamtijd altijd herinneren. Diny, je hebt een geweldig persoonlijkheid! Wij hebben ons bewonderd hoe gepassioneerd jij je werk doet en hoe mooi het bij je past. Enorm bedankt! Alle goeds!
  Liefs,
  Aysun Sakhi

 82. Fam. Zonnenberg

  Wat hebben wij genoten van de kraamtijd, samen met Willemien en Lia! We kijken heel goed terug op de dagen dat jullie aanwezig waren. Met volledige aandacht, professionaliteit en passie hebben jullie ons ondersteund en was het een leerzame periode voor ons als kersverse ouders.

  Dankjulliewel!

  Warme groet, fam. Zonnenberg

 83. Jikke Erik & Siem

  Fantastische kraamtijd door Willemien

  Willemien neemt de tijd om te vragen en goed te luisteren naar de wensen van een gezin. Zo kan ze zorg op maat bieden.
  Bij ons kersverse gezin resulteerde dat in fantastische begeleiding rondom de borstvoeding. Daarnaast was elke dag ons huis en bed heerlijk schoon en zorgde Willemien voor hulp bij voldoende rust.

  Haar positieve energie, zorgzaamheid, oprechte interesse hebben ons een fantastische kraamtijd bezorgd.

 84. Fam. van der Velde

  Wat hebben wij een ontzettend heerlijke kraamtijd gehad. Ondanks dat het voor ons even schakelen was dat onze dochter 4 weken eerder kwam, hebben we ons er goed aan kunnen overgeven.

  Zowel Maartje als Lia zijn zeer persoonlijk en heel gezellig. De andere twee kinderen werden fijn betrokken bij al het gebeuren.
  Het overleg en kletsen was altijd fijn en helpend.

  Leuk om te zien hoe Lia geniet van haar werk. Het persoonlijke was erg fijn. Doordat we niet bij een groot bureau zaten, leek alles veel makkelijker te gaan en kon er veel meer voor ons gevoel.
  Echt een aanrader!

  We missen nog steeds de heerlijke fruit hapjes van Lia.

  Bedankt voor de fijne tijd.

 85. Wolter en Jorien

  Wij hebben de fantastische zorg en hulp mogen krijgen van Willemien Westrik. Mede door haar professionele, ontspannen en betrokken handelen hebben we een heerlijke kraamtijd gehad.
  Lieve Willemien; dank voor je geweldige hulp!!

 86. Hanneke, Herman, Juda en Daniël

  Lia van der Wal

  Wat een heerlijke kraamweek hebben wij gehad met Lia!
  Een lieve, warme, gezellige, hard werkende en proffesionele vrouw!
  Het was fijn om Lia in huis te hebben.
  Zo kon ik met al mijn vragen bij haar terecht. De liefde die ze voor haar vak heeft vult het hele huis.
  Ze gaf mij het vertrouwen het allemaal te kunnen en heeft ons goed kunnen helpen met een mooie basis voor de rest van de babytijd.
  Ook mede door haar is de borstvoeding goed op gang gekomen. Ze betrekt onze andere zoon Juda bij het verzorgen van de kleine.
  Kortom een warme en fijne aanvulling in de kraamweek!
  Lia, bedankt voor alles!

 87. Jos, Mats, Huub en Susanne

  Afgelopen week heeft Lia bij ons de kraamzorg gedaan. We hebben een hele gezellige en ontspannen week gehad. Lia is ervaren, betrokken, gestructureerd en heel zorgzaam. Ze voelt goed aan waar er per dag behoefte aan is en stemt de invulling van de dag daar op af.

  Nogmaals bedankt voor alle ‘zorg op maat!’ Het was heel fijn dat je er was!

 88. Silke Brookman

  Diny heeft bij ons eerste kindje gekraamd en wat wáren we blij met haar. Ze is open en eerlijk, heeft fantastisch geholpen met het opgang helpen van borstvoeding geven, heeft bakken ervaring en dat merk je, is een doorpakker maar bovenal ook een lief en gezellig mens. Diny gaf ons het vertrouwen dat wij het als ouders goed deden en dat zorgde voor een fijne, ontspannen sfeer. Onze eerste week met de kleine was mede dankzij Diny een groot succes. Als er een volgend kindje mag komen in de toekomst weten we wie we als eerst bellen: Diny!

 89. Jaap en Sabine

  Willemien heeft gezorgd voor een fantastische en onvergetelijke kraamtijd van ons eerste kindje Goof. Wat een topper is het! Ze is lief, zorgzaam en betrokken en gaf ons -als nieuwe ouders- meteen een goed gevoel en zelfvertrouwen. Er was ruimte om te leren, om te genieten van de nieuwe situatie en vooral om elkaar te leren kennen, maar ook voor gezellige gesprekken als ouders naar elkaar. Ook heeft ze geweldig geholpen bij de borstvoeding en is dit, mede door haar hulp en positieve instelling, een succes geworden. En niet te vergeten, gevoel voor humor waardoor het voelde alsof we elkaar al jaren kennen.

  We hebben echt genoten van de eerste week en zijn daarna met veel vertrouwen onze toekomst als gezin van 3 ingestapt. Als een broertje of zusje ons in de toekomst gegeven is, weten we in ieder geval zeker wie we vragen om bij ons te komen kramen!

 90. Femke en Jaromir

  Diny heeft ons in de kraamtijd ontzettend fijn geholpen met het opstarten met zijn drieën. Ze heeft ons hartelijk en vol enthousiasme begeleid en ondersteund in onze rol als kersverse ouders. Er was altijd ruimte voor vragen of een goed gesprek. Dankzij haar ervaring en advies hebben we op tijd hulp ingeschakeld ten aanzien van de borstvoeding, waardoor dit uiteindelijk helemaal goedgekomen is.
  Ze heeft ons geholpen om vol zelfvertrouwen de kraamtijd af te kunnen sluiten. Als er in de toekomst nog een kindje mag komen, hopen we van harte dat Diny weer bij ons kan komen kramen!

 91. Ilse & Frank

  Na de bevalling in het ziekenhuis was Willemien er direct om ons thuis op te vangen. We hebben een erg fijne kraamweek gehad met haar! Willemien heeft ons in alles meegenomen en we hebben veel van haar geleerd. We hebben haar ervaren als een warm en enthousiast persoon, die alle tijd neemt voor je vragen en ruimte geeft om ervaringen te delen.

  Ook Diny heeft twee dagen met veel warmte en zorg ons mogen helpen in de kraamweek. Ook haar hebben we ervaren als een liefdevolle vrouw die alle tijd neemt om je te helpen in de eerste stappen van het ouderschap.

  Voor beiden; enorm bedank voor jullie warme en persoonlijke hulp waarin wij ons enorm gesteund en gezien hebben gevoeld!

 92. Name
 93. Marloes

  We hebben kraamzorg gekregen van Lia en waren heel blij met haar. Ze heeft heel goed aangevoeld wat we nodig waren als gezin. Mede dankzij haar is de borstvoeding goed op gang gekomen. Ik was heel blij met haar luisterende oor en hoe ze heel proactief verschillende zorgverleners inschakelde waar nodig. Kortom een lastige kraamweek heel goed afgesloten met hulp van Lia!

 94. Gerdien Visser-Augustinus

  In mei werd ons lieve meisje geboren.
  Bij de bevalling mocht Willemien er voor ons zijn en dat was enorm fijn! Ook de dagen erna waren een feestje met haar in ons gezin!

  De laatste kraamdagen mochten we afsluiten met Lia.
  Zij heeft ook bij onze andere kinderen mogen kramen en het was fijn om deze periode met haar te mogen afsluiten.

  Willemien en Lia jullie zijn echt toppers! We kijken dankzij jullie terug op een super fijne kraamtijd! ❤️

Leave a reply